Виховна робота

Тиждень правових знань

контрастна версія

    З метою підвищення загального рівня правової культури, набуття учнями необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, забезпечення доступу до джерел правової інформації в ДНЗ «Уманський ПЛ” з 02 по 10 жовтня 2017 року проходив тиждень правових знань з нагоди відзначення 8 жовтня Дня юриста.

    З 2 по 9.10.2017 року практичним психологом для учнів І-ІІ курсу, проведено заняття з елементами тренінгу «Наркоманія-знак біди», продемонстровано профілактичні відеофільми та «Правда про наркотики», «Чорно-біле кіно. Наркотики і підлітки»», «Діти наркоманів», які спрямовані на протидію поширенню наркоманії, боротьбу з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.
  9-10.10.2017 року соціальним педагогом Гончарук В.В. проведено анкетування (за В.М. Оржеховською) серед учнів І-ІІ курсу, з метою виявлення дітей схильних вживати спиртні напої та наркотичні засоби.
   10.10.2017 року викладачем права Дзірун В.В. проведена відкрита виховна година на тему: «Європейський суд та його функції» для учнів І-ІІ курсу.

Ліцей розташований за адресою:

 

- Черкаська область, м. Умань, провулок Енергетичний, 5 (в районі залізничного вокзалу)

 

- 0 (4744) 4-57-16

 

- upl_p@ukr.net

Будьте в курсі

Підпишіться на нашу розсилку новин

Будь ласка, включите JavaScript, щоб відправити форму